7 Mart 2010 Pazar

prettygreen' den kısa kısa...

Sparklehorse üyelerinden Mark Linkous' un intihar ettiği ailesi tarafından doğrulandı.Grupla ilk albümünü 1995 yılında 'Vivadixies...' ismiyle kaydeden Linkous dün hayata veda etmiş ancak bununla ilgili herhengi bir detay belirtilmemişti.

The Rolling Stones gitaristi Keith Richards, Rolling Stone dergisine yaptığı açıklamada; eğer bu sene sonunda ki planlanmış bir şey yok, yeni bir albüm yayınlarsak buna hiç şaşırmayacağım dedi. Richards bunun sebebini ise diğer grup elemanlarının durmadan çalışmalarına bağladı.
Bu arada Stones' un 1972 yılına ait albümleri 'Exile On Main Street' 17 Mayısta daha önce hiç yayınlanmamış sekiz şarkıyla birlikte tekrar raflardaki yerini alacak.

1996 yılında resmi olarak dağıldığını açıklayan Londra çıkışlı The Kinks davulcusu Mick Avory, daha önce yayınlanmamış ve yeni kayıtlaradan oluşan bir albüm yayınlayabileceklerini söyledi. Ellerinde sekiz parça olduğunu belirten Avory bir albüm için bundan daha fazlasına ihtiyaç olduğunu asıl problemin ise Rick ve Dave Davies kardeşlerin arasında süren husumetin hala devam etmesinden kaynaklandığını söyledi. Eğer bu sorun çözülürse yollarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi Mick Avory.

Bloc Party guitaristi Russell Lissack' in yan projesi  Pin Me Down, önümüdeki ay ilk albümünü yayınlıyor.Lissack' in takım arkdaşı ise Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Milena Mepri. 19 Nisanda yayınlanacak grupla aynı isimli albümde yer alacak şarkılarsa şöyle:

'Cryptic'
'Treasure Hunter'
'Boy Who Cried Wolf'
'Ticking'
'Oh My Goddess'
'Pretty In Pink'
'Curious'
'Time Crisis'
'Meet The Selkirks'
'Everything Is Sacred'
'Fight Song'

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder